Voor de belangstellenden...

 

Voor de Facebookers onder ons.... U kent me misschien van Hippekoe. Maar omdat ik die naam niet zo geschikt vond voor een webwinkel heb ik deze naam veranderd in Engeltjes & Bengeltjes.

Voor de belangstellenden die willen weten hoe het allemaal is begonnen..... Door mijn laatste zwangerschap zat ik wegens pijnlijke bekken veel aan de "knutseltafel". Graag wilde ik een ketting met de naam van ons op komst zijnde dochtertje, maar in geen één winkel vond ik wat ik zocht. Dus ik ben zelf aan de slag gegaan en zo kwam mijn eerste ketting tot stand. Door de vele leuke reacties en vragen waar ik die had gekocht ben ik begonnen steeds meer te maken. Een voor mijn nichtje, 1 voor een vriendin, 1 als kado voor een collega...... Toen kwamen er vragen voor armbandjes bij met de naam van het kindje. Daarna de vraag voor kindersieraden. En de eerste vraag voor een "vlinderketting" (bedoeld voor een overleden kindje).

Daarvoor maakte ik zelf al labeldoekjes voor mijn jongste zoon. Ook geboorteschoentjes, deurhangers, haarspeldjes/haarknipjes en nog veel meer leuke dingetjes. Vooral de babymutsjes met naam zijn helemaal ´hot´.

Maar omdat het nu wel heel veel wordt en mede door alle enthousiaste reacties probeer ik toch wat te verkopen. Want zoals alle hobby`s.... ze zijn duur. En om hiermee door te kunnen blijven gaan moet ik ook wat verkopen ;-). Ik heb nog zoveel creatieve ideetjes dus hou de site in de gaten en kom zo nu en dan eens kijken of er weer wat nieuws is bijgekomen. Snuffel maar gezellig even rond. Als je vragen of suggesties hebt dan hoor ik dat graag.

De achtergrond van deze site is gemaakt door Marjan van der Wiel. Het is een vintage scrapkaart. Zij maakt echt geweldig mooie kaarten. www.marjanvanderwiel@mijnhomepage.nl Dank je wel Marjan!

Groeten van Heidi