Wat is er zo al?

Babymutsjes / Geboortemutsje met naam: De babymutsjes met naam zijn erg leuk om cadeau te doen of te krijgen, of natuurlijk voor uw eigen kindje. Ze zijn er in diverse soorten voor jongens en meisjes, met strikjes, lintjes, kantjes, polkadots enz. Alle baby`s moeten direct na de geboorte een mutsje op, dan is dit toch 10x leuker dan zo`n standaard mutsje? Voor jongens nu ook stoere petjes!

Geboortesetjes voor jongens en meisjes: Vanaf maat 50 een leuk setje van rompertje of shirtje met naam, broekje en mutsje. Super leuk als eerste setje! Diverse kleuren en combinaties mogelijk, naar uw wens.

Prematuur mutsjes: Nu ook voor de allerkleinste vroeg geborene babys zijn er prematuurmutsjes met naam.

Haarborsteltje: Super zachte haarborstel van 100% natuurhaar voor de tere babyhaartjes. Uiteraard met naam.

Haarknipjesborden: Om al die leuke haar elastiekjes, speldjes, knipjes, schuifjes, bandjes enz. bij elkaar en compleet te houden, is er het haarknipjesbord. Alles bij elkaar en overzichtelijk op het bord, waar je ook nog je borsteltje in kwijt kan. Handig!

Vogelhuisjes: Vogelhuisjes zijn ontzettend leuk om als kraamkado / geboortecadeau te geven. Ze zijn er in heel veel kleuren, of kunnen op maat gemaakt worden in de kleuren van de baby- of kinderkamer. Ook kunt u aangeven of u met of zonder muziek wilt. Leuk als zomaar decoratie en ook als muziekmobiel. Er kan een naam en/of geboortedatum op worden gezet.

Deurhangers van stof: Helemaal hip ook in 2012 zijn de deurhangers. Het meest verkocht zijn de hartjesmodellen. Ze zijn er in vele kleuren, soorten en maten. Super leuk zijn de hartjes met naam, persoonlijke tekst en/of foto erop. Als dat geen leuk en heel persoonlijk kado is...... voor een geboorte, jubileum, bruiloft, verjaardag, zieke, grote liefde of ter herinnering aan.....

Zwangerschaps en mamakettingen: Deze kettingen zijn bedoeld voor de zwangere vrouw en trotse moeder, maar natuurlijk ook leuk als kado met een ander thema, bijvoorbeeld moederdag of een verjaardag. Aan de ketting komt de naam van uw kindje met daarbij diverse bedels in het thema geboorte, meisje, jongen e.d. Er is ontzettend veel mogelijk qua kleuren, kralen en hangers. Zie voorbeeldfoto`s voor inspiratie of gewoon om lekker na te apen.....

Voedingsarmbanden: Erg handig zijn deze armbanden voor het geven van borstvoeding of flesvoeding. Door de cijfers 1 t/m 12 weet u precies wanneer u uw kindje de laatste voeding heeft gegeven en wanneer de volgende voeding gegeven moet worden. Geeft u borstvoeding? Dan kunt u niet meer vergeten welke kant het eerst gevoed moet worden door het armbandje links of rechts te dragen.

Armbanden: Leuk en origineel zijn de armbanden met naam van uw kindje (of iemand anders). Leuk ter afwisseling van de ketting of voor diegene die geen kettingen dragen.

Kindersieraden: Tot nu toe heb ik geweldig leuke sieraden voor kleine prinsesjes. Armbandjes en kettingen of een combinatiesetje. Met of zonder naam. Ik hoop in de loop van dit jaar met de jongens sieraden te starten.

Labeldoekjes: Wie kent ze niet? De labeldoekjes.... Ik had er 1 voor mijn zoontje, en die verloor hij.... grote paniek in huis! Dus toen ben ik ze zelf maar gaan maken want dat wilde we niet nog een keer meemaken. Dus vandaar de labeldoekjes ook hier te vinden. Van heerlijk zacht Niki-velours met diverse labeltjes eraan voor uren knuffel- en slaapplezier.

Haaraccesoires: Sinds de geboorte van mijn dochtertje in april 2011 moest het ervan komen natuurlijk. Na jaren tussen de auto`s, tractoren en vliegtuigen te hebben gezeten nu lekker freubelen met meidenspul. Heel veel leuke haaraccesoires voor meisjes van baby tot stoere meiden. De meeste zijn handgemaakt. Ook hiervoor geldt, heeft u een andere wens of kleur, let me know!

Hangers enzo...: Dit is een wel heel algemene naam bedenk ik me nu. Maar ik weet niet hoe ik het anders zal omschrijven. De hangers zijn super leuk, zie foto`s. Je kunt ze gebruiken als sleutelhanger, jashanger (aan de rits), tashanger (leuk aan je tas of schooltas), aan de maxicosi, deur, wieg, box, enz. Ik had een babyhanger met de naam van mijn dochtertje aan mijn kraamkamerdeur in `t ziekenhuis, daar heb ik heel veel leuke reacties op gekregen.... `t is maar een idee. De sleutelhangers met naam en telefoonnummer zijn heel handig voor een dagje uit of voor op vakantie.

Vlindersieraden*: Vlindersieraden maak ik ter nagedachtenis aan een overleden kindje (of andere dierbare persoon). Ook wel vlinderkindje of sterretje genoemd. Vandaar deze naam. Ik kreeg de vraag of ik zoiets kon maken, zodat de moeder haar kindje dicht bij haar hart kon dragen. Toen ben ik begonnen met de vlinderketting. Een ketting waar de naam van het kindje met eventueel de geboorte- of overlijdensdatum aan hangt. Daarbij bedeltjes van een engeltje, vlindertje, sterretje en/of zonnetje. Soortgelijk kan ik ook als armband maken of een hangertje (vlinderhanger) die je overal aan/op kunt hangen. Nieuw zijn de vlinderdeurhangers. Deze kunnen diverse vormen hebben, hartje, vlinder of ster. Hierop komt de tekst, naam, datum en evt. een foto.

Hotfix: Hotfix in `t kort, zijn steentjes die je op kleding en andere voorwerpen kunt plakken. Kleding is gewoon wasbaar tot 40 graden. Ze kunnen bestaan in metaal of glimmende steentjes in diverse kwaliteit. Leuk om een naam of afbeelding ergens op te maken! Denk ook aan de deurhangers met naam in Hotfix!

Andere smaak?

Er staan veel voorbeelden op deze site ter inspiratie. Mocht u iets willen bestellen in een ander model of kleur dan komen we daar vast wel uit.

Nog niet alle artikelen staan op deze site. Er wordt druk aan gewerkt om alles z.s.m. te plaatsen. Zoekt u iets wat u niet kunt vinden, dan hoor ik het graag.